دانشجوی دکترا، گروه مهندسی شیمی، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه اراک، اراک، ایران
چکیده
این پژوهش با هدف تحلیل علمسنجی جامع روند های پژوهشی و چالش های اقتصادی مرتبط با نانوسیالات پایه آبی انجام شد. داده ها از پایگاه اسکاپوس استخراج و با نرمافزارهای R و RStudio تحلیل شدند. نتایج نشان داد که این حوزه، بهویژه در سال های اخیر، رشد چشمگیری داشته و مقالات منتشر شده تأثیرگذار بودهاند. مجله "Applied Thermal Engineering" پرکاربرد ترین منبع و "KABEEL AE" و "SHARSHIR SW" فعال ترین نویسندگان شناخته شدند. بررسی همکاری نویسندگان نشان داد که محققان بیشتر در گروه های کوچک کار میکنند و همکاریهای بینالمللی محدود است. هند، چین و ایران فعالترین کشورها در این زمینه هستند. کلمات کلیدی پرتکرار نشان میدهند که تحقیقات بر بهبود انتقال حرارت، بازده انرژی و کاربردهای انرژی خورشیدی با استفاده از نانوسیالات متمرکز است. این مطالعه نشان میدهد که نانوسیالات پایه آبی پتانسیل بالایی دارند، اما برای تجاریسازی نیاز به تحقیقات بیشتر در زمینه کاهش هزینه و افزایش پایداری است.
مطلبی, سیدمجید. (1403). نانوسیالات پایه آبی و چالشهای اقتصادی: یک تحلیل علم سنجی جامع از روندهای پژوهشی و هزینه ها. نشریه مهندسی آب و انرژی, 4(1), -.
MLA
سیدمجید مطلبی. "نانوسیالات پایه آبی و چالشهای اقتصادی: یک تحلیل علم سنجی جامع از روندهای پژوهشی و هزینه ها", نشریه مهندسی آب و انرژی, 4, 1, 1403, -.
HARVARD
مطلبی, سیدمجید. (1403). 'نانوسیالات پایه آبی و چالشهای اقتصادی: یک تحلیل علم سنجی جامع از روندهای پژوهشی و هزینه ها', نشریه مهندسی آب و انرژی, 4(1), pp. -.
VANCOUVER
مطلبی, سیدمجید. نانوسیالات پایه آبی و چالشهای اقتصادی: یک تحلیل علم سنجی جامع از روندهای پژوهشی و هزینه ها. نشریه مهندسی آب و انرژی, 1403; 4(1): -.